Running -en teamsportspecialist

Winkel sportkledingSinds 2002 zijn wij leverancier van diverse sportmerken en biedt Unito Sports u een uitgebreide collectie sportkleding, teamwear en accessoires. Door het complete assortiment, snelle levering, aantrekkelijke prijzen en de mogelijkheid om kleding in onze eigen drukkerij te bedrukken, is Unito Sports uitgegroeid tot een echte teamsportspecialist.

Vele sportverenigingen werken dan ook met ons samen en hebben hun eigen clubshop waarin leden artikelen uit de verenigingskledinglijn kunnen bestellen en laten bedrukken.
In onze showroom hangt een uitgebreide collectie functionele sportkleding met o.a. ook een breed assortiment aan voetbalschoenen.

Door de overname van Runningcenter Flakkee is Unito Sports sinds begin 2012 ook running specialist waar iedere hardloper/-ster of wandelaar terecht kan voor deskundig advies en een ruime keuze aan running- en wandelschoenen.
Met behulp van video opnames analyseren wij uw looppatroon als ondersteuning voor de juiste schoenenkeuze. Indien noodzakelijk kunnen wij ook kleine aanpassingen in uw schoenen aanbrengen voor een optimaal comfort en looppatroon.
U kunt ook bij ons terecht voor een uitgebreide collectie running kleding en bijbehorende accessoires.

Bent u op zoek naar custom made wielerkleding? Dit kunnen wij voor u verzorgen al vanaf 5 stuks!! Wij leveren wielerkleding van het Belgische merk DECCA. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden en kom de de vele artikelen, die mogelijk zijn,  bij ons in de showroom bekijken.

Wij leveren en bedrukken ook promotionele en bedrijfskleding van diverse merken. Ook het borduren van uw bedrijfs- of clublogo kunnen wij voor u verzorgen.

Door een efficiënte bedrijfsorganisatie kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren en uw bestelling snel verwerken. In onze ruime showroom heeft u de gelegenheid om onze collecties uitgebreid te bekijken.

Wanneer u interesse heeft in onze producten nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Unito Sports,
Marco Dieleman
Walter van Keulen