Unito Sports

Op de begane grond van onze showroom bevindt zich onze eigen drukkerij waar wij de logo’s maken en bedrukken op allerlei soorten textiel en sporttassen. Nadat u ons uw digitale logo heeft gestuurd regelen wij het verder; snel, gemakkelijk en goedkoop. 

​We houden clublogo’s en sponsorlogo’s op voorraad en bewaren alle logo’s in ons archief zodat we ook kleine nabestellingen snel en voordelig kunnen regelen. Unito Sports is het juiste adres voor zowel bedrukkingen vanaf 1 stuk tot grote partijen. Wij adviseren je graag over het ontwerp van de opdruk en de beste opdruk methode zodat het gewenste eindproduct kan worden geleverd. 

Bestel op maat, 1 of 100 stuks

Unito Sports levert ook diverse soorten bedrijfskleding, van veiligheidshesjes tot overalls of fleecejacks. In onze eigen textieldrukkerij bedrukken wij de gewenste bedrijfskleding geheel op maat, met of zonder een bedrijfslogo. Nabestellingen zijn mogelijk vanaf 1 stuk. Voor zowel grote als kleine bestellingen ben je bij Unito Sports aan het juiste adres.

Wij denken ook op maat mee voor een evenement, leuke attentie, kampioenschap of reclametoop.

Heb je T-shirts nodig voor een evenement, kampioenschap of vrijgezellenfeest? Leuke caps met opdruk als prijzen voor een jeugdtoernooi of bedrukking van rugtassen als reclamemiddel? Ook dan staat team Unito Sports voor je klaar om een passende aanbieding te maken.